Интериорни и блиндирани врати на промо цени

Интериорни врати

Конструкция крила-Крилото е изработено от два броя по 6мм плоскости HDF покрити с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио. Крилото е с рамка от масивна иглолистна дървесина, подсилена в средата с HDF оребряване. HDF плоскостите са с по-голяма плътност, здравина, влаго устойчивост, шумо и топлоизолация от MDF плоскостите. Крилото е безфалцово (тапетно), което позволява свобода при определяне на посоката на отваряне. Дебелината на крилата – 40мм Размери на крилата: 600мм/2000мм или 600мм/1970мм 700мм/2000мм или 700мм/1970мм 800мм/2000мм или 800мм/1970мм Конструкция каса- Права каса:Касата, както и крилото са изработени от HDF плоскости покрити с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио, подсилени в средата с масивна иглолистна дървесина, придаваща им по-голяма здравина и стабилност. Обла каса: Изработена е от HDF плоскости покрити с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио, подсилени в средата от масивна иглолистна дървесина, придаваща им по-голяма здравина и стабилност. Окомплектовка-Интериорна врата с права каса:Пълната окомплектовка на вратата включва: каса-100мм (в ширина), крило, прав перваз, гумено уплътнение, метална секретна брава, патрон с три ключа, три броя панти, иноксова дръжка и метален насрещник.Интериорна врата с обла каса и плаващи первази: Пълната окомплектовка на вратата включва: каса 80мм (в ширина), каса 100мм (в ширина) или каса 150мм (ширина), крило, плаващи первази за от двете страни, гумено уплътнение, метална секретна брава, патрон с три ключа, три броя лагерни панти, иноксова дръжка и метален насрещник..

Блиндирани врати

Конструкция-крило: Структурата на крилото представлява два 10мм МДФ ламинирани панела, с пълнеж за шумо и топло изолация, между който е поставен метален лист с дебелина 1.5мм. Пълнежът при модел Т100 се състои от полистиренови листи, докато при модели Т586 и Т587 – е минерална вата, с допълнително поставено метално оребряване. Дебелината на крилото е 70мм. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на моделите. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата. Конструкция-каса: Касата е регулируема, с первази за от двете страни. Вратата може да се предложи в няколко варианта: За модел Т100 за зид с дебелина от 16см до 26см; за зид с дебелина от 16см до 34см; за зид с дебелина от 16см до 40см. За модели Т586 и Т587 за зид с дебелина от 15см до 21см; за зид с дебелина от 15см до 34см; за зид с дебелина от 15см до 44см. Модели Т586 и Т587 са с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “Г-образна” лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Заключване: Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF моноблок, всяка с по три активни шипа, като е добавена и трета, скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна. При модели Т586 и Т587 патронът на горната ключалка от вътрешната страна е с фабрично поставен “върток”, служещ за улеснение при заключване, а не с ключ от вътрешната страна, както е при модел Т100. Окомплектоване: В комплекта са включени: крило, регулируема каса и обков, който включва: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – “полумесец” и “пура”/, шпионка с метално чукче, панти, два секретни патрона и трета допълнителна ключалка, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване..

Метални врати

Конструкция-крила-Крилото на вратата е изработено от два листа ламарина с релефна повърхност допълнително оребрено с метални профили и поставена между тях изолационна хартия тип „пчелна пита”. Дебелината на крилата е 50 мм или 70 мм в зависимост от модела. Крилото е покрито с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио. Конструкция-каса-Метална каса е с дебелина 90 мм покрита с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио с перваз само от едната страна. Заключване-Заключването е тристранно, 12-точково. Бравата заключва вратата в три посоки – нагоре, надолу и в страни с 11 шипа, като има и вътрешна ключалка с един шип. Окомплектоване-Крило, каса с первази за от едната страна, брава, патрон с пет ключа (плюс два броя-монтажни), иноксова дръжка, шпионка, звънец, гумени уплътнeния на крилото и на касата, четири броя вградени в касата панти и дюбели за монтаж. Размери и отваряне-Размерите са: 860мм/1970мм 960мм/2000мм 860мм/2050мм 860мм/2000мм 900мм/1970мм Отваряне: навътре( in ) и навън( out ), ляво( L ) и дясно ( R )..