Ламиниран паркет-7мм,8мм,10мм,12мм

Нашата фирма не употребява терминът „ безплатен монтаж ”. Такъв термин във днешно време не може да съществува и не е правилно обусловен и само заблуждава клиентите. Цената на монтажа не е включена към цената на материала поради факта ,че различните по трудност изпълнения в монтажа имат различна цена. Ние изразяваме прозрачна политика по отношение на  цените на всеки един артикул и на всяка една услуга, която извършваме

Ламиниран паркет 7мм

Ламинат с дебелина 7мм.- С големият избор на невероятни декори,структури на дърво и повърхности колекцият от ламиниран паркет 7мм със сигурност ще улесни изборът ви относно ламиниран под. Многообразието от цветове и стилове ламинирани паркети ще ви улесни в избора на най-подходящото за Вас на конкурентни цени.

Ламиниран паркет 8мм

Ламинат с дебелина 8мм.- Благодарение на структурата им тези ламинирани паркети абсолютно приличат на естествените дървени подове и не могат да се различат от тях.Ламинатите от тази колекция се отличават с изключителна здравина и лесно подддържане.

Ламиниран паркет 10мм

Ламинат с дебелина 10мм.-Универсалните качества на ламинираните паркети 10mm позволяват да се използва както в жилищни помещения с голямо натоварване, така и в търговско-промишлената сфера за помещения с интензивно използване.С своите размери на ламела и микрофугата създава впечатление за автентичен естествен паркет.

Ламиниран паркет 12мм

Ламинат с дебелина 12мм.- позволява монтажа на този тип паркет във всяко търговско – промишлено помещение, като няма значение интензивността на натоварване.Естетиката на реалистични дървени повърхности придават на декорите особена изразителност и лукс.

Винилов ламинат

LVT винилови подови настилки.

Корков ламинат

Коркови паркети.