Сайдинг фасадни облицовки

Сайдинг-външни облицовки от винил които са прекрасен фасаден материал, с който можете не само да облицовате новостроящи се сгради така и да обновите и укрепите стари такива като им придадете елегантен съвременен външен вид. Виниловият сайдинг е изработен от полимерни материали оцветени в цялата дълбочина на панелите , което прави цвета не податлив на всякакви атмосферни влияния. Сайдингът не подлежи на гниене и вредното въздействие на насекоми.Предлагаме на вашето внимание няколко вида сайдинг: Винилов и такъв изработен от WPC (композитен материал)

Винилов Сайдинг

Винилният Сайдинг е лесна за експлоатация фасадна облицовка. Не е необходимо да бъде боядисван или обновяван в процеса на експлоатация.Широката цветова гама, различните варианти на съчетание на профили и аксесоари дават възможност за тотално обновяване на фасадата и придобиване на съвременен архитектурен стил. Винилната облицовка след монтирането и на фасадата образува еластична обвивка, устойчива на удари и малко чувствителна на напрежения. Тя защитава стените от атмосферни влияния и е устойчива на температури от -30 С до 55 С.

WPC Сайдинг

WPC Сайдинг облицовка- продукт, който издържа на влага, студ, топлина и други атмосферни влияния. Произведена по специална технология от дървесни стърготини,пластмаса и добавки, гарантираща нейната здравина, лесна поддръжка и дълъг живот. Приложение: За външна и вътрешна облицовка на офиси, хотели, обществени сгради, магазини, търговски помещения, къщи, вили, сауни, всякакви мокри или влажни помещения