Ламперия

ПВЦ и МДФ облицовките са предназначени за саниране на стени и тавани на обществени обекти (офиси, магазини, ресторанти, зали, хотели и др.) и жилища (хол, трапезария, антре, кухня, спалня и т.н.).
Облицовките са изработени от пвц или мдф материал със меламиново покритие предпазващо от замърсяване което позволява лесното почистване с влажна кърпа.PVC облицовки са влаго и водоустойчиви, подходящи за мокри помещения, бани, цехове и складове, свързани с хранително-вкусовата промишленост, при които се изисква антибактериални повърхности. Издържа на деформация и е удобен за помещения с метални и подвижни конструкции.
Със своите уникални свойства на тези стенни облицовки придават очарование и неповторимост на помещението и създава уют във Вашия дом.

PVC ламперията-специално изработени за вътрешна облицовка на стени и тавани

Пвц облицовките се предлагат в различни дължини, ширини, релефи, цветове и имитации на мазилки, мрамор и дърво . PVC облицовките са предназначена за стени и тавани на жилищни, санитарни, складови и производствени помещения.Те притежават дълъг живот, не се боядисват, устойчиви са на мухъл и плесен, на корозия и влажност, клас на негоримист, бърз и лесен монтаж и нулева подръжка. Спомагат при извършването на редица интериорни решения и са на достъпни цени PVC облицовките са подходящи за изграждане на преградни стени, окачени тавани, прикриване на неравности, скриване на кабели, тръби и други пространствено – конструктивни решения..

MDF ламперия-панели за създаване на един модерен и красив интериор

Те имат много предимства :леки, трайни, естетични произвеждат се в различни декори. Изработени са въз основа на HDF плоскости покрити с декоративно фолио от едната страна в различни цветове и десени. Те са предназначени за монтаж върху стени и тавани, за подобряване на топло и звукоизолацията на помещенията.Можете да ги сложите и в двете вертикални стени и откоси. Важно предимство на панелите е, че не е нужно преди тяхното поставяне да са специално подготвени стените или таваните. Те могат да бъдат монтирани , без да са измазани стените с мазилка . МДФ облицовката придава уют и естетика във вашите домове..